Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Fejléc alcím szövege

Vállalkozásgyorsító tréning II.  


Ennek a tréningnek a fő témakörei a mérhetőséggel, az objektivitással, a szervezet és a munkatársak tevékenységének gyakorlatias értékelésével és hatékonyabbá tételével foglalkoznak.

Mint ahogy a cím is mondja: A tréningen a munkatársak és általuk a cég felgyorsításán dolgozunk majd.

Vezetőként vagy vállalkozóként kiemelten fontos, hogy a céggel kapcsolatos döntéseiteket, intézkedéseket ne szubjektív véleményekre építsétek. Minél több tényszerűen megfigyelhető információval rendelkeztek, annál több jó döntést tudtok hozni.

Ehhez már csak olyan eszközökre van szükségetek, amelyekkel:

  1. Sokkal pontosabban lehet megfigyelni és mérni egy személy vagy az egész szervezet termelékenységét.
  2. Sokkal racionálisabban lehet konkrét tennivalókat, feladatokat meghatározni az egyén vagy a csoport részére a javuló eredmények eléréséhez.

Ezért a következő kérdésekkel foglalkozunk részletesen:

  • „Kerülhet-e a csizma az asztalra?” Vagyis mit várjon el a munkatársaitól és mit akadályozzon meg egy vezető, ha nem akar belefulladni a kollégáktól jövő problémacunamiba?
  • A statisztikai managementről: Hogyan tegyük mérhetővé a szervezet minden egyes tevékenységét? Hogyan legyen olyan precíz műszerfalatok a cégben a szükséges adatok kigyűjtésére és elemzésére, mint egy repülőgép műszerfala?
  • Nem elég látni a naprakész adatokat! Tudni kell azt is, hogyan készítsetek programot bármilyen helyzet kezeléséhez!        Induló cég vagy új munkakör? Stagnálás vagy hirtelen berobbanó feladatok a megugró megrendelések miatt? Vészhelyzeti forgatókönyvre van szükség? Minden szituációra létezik egy megoldó képlet! Mintha egy ellenőrző listán haladnál végig! Egy izmos fejezetben ezzel foglalkozunk.
  • Hibalista arról, hol és hogyan folyik el az idő és a pénz a cégben. Ezeket a szempontokat ismerve nagyon éles szemmel tudjátok majd kezelni az ilyen típusú pazarlásokat.
  • Vezetői irányelvek a munkatársak hatékonyságának megnöveléséért és a saját terheid csökkentéséért.

Szóval készülj egy tömör, pörgős, keményen gyakorlatias napra!


A program résztvevői mondták a Vállalkozásgyorsító II. tréning után

“Köszönöm a mai tréninget, ismét sok felismeréssel gazdagodtam és sok új feladatot fogalmaztam meg. Ki kell dolgoznom olyan statisztikai rendszert, amit konkrét alapként fel tudok hasznosítani. Ezen kívül rengeteg olyan feladat is újra fókuszba került, amit már rég meg kellett volna tennem. “
Racsek Iván Tulajdonos Harmo Kft. 

“Mint mindig most is rengeteg gyakorlatias megoldást kaptam a vezetői tevékenységemhez! Köszönöm!"
Tölgyesi Krisztián Tulajdonos 4Tölgyesi Kft. 

“Teljesen más nézőpontból tudok a cégre tekinteni, korábban szakmai vezető voltam. Rengeteg feladat áll előttem és nagyon jó, hogy egy erős sorvezetőt kaptam.”
Szabó Szilvia New Commentor Kft. 

"Nagyon klassz volt a mai nap, nagyon sok hasznos és azonnal alkalmazható tudással. Tele feladattal térek haza, illetve vissza cégeimbe és tele ötletekkel. Köszönöm, hogy sok hasznos tanácsot adatot kaptam, hogy legyenek virágzóbb és megalapozottabbak a cégek és miként adjam át ezek vezetését klassz munkatársaknak, akik szintén itt voltak a képzésen és nagyon élvezték. Köszönöm nagyon!"
Novák Antónia Tulajdonos Parallel cégcsoport​​


Vegyél részt a programon! Vértezd fel magad management eszközökkel és segítségünkkel vidd sikerre a csapatodat!  

A részvétel megelégedettségi garanciavállalásunk alapján rizikómentes!
Ha nem az általad elvárt minőséget kapod és nem használható tudással gazdagodva fejezed be a napot, vagy más ok miatt lennél elégedetlen, akkor a szolgáltatás díját jelzésed alapján visszafizetjük! 

Időpont: 2024. december 12. 

Időtartam: 09.00 - 18.00.

Helyszín: Airport Hotel Stáció****

              2220 Vecsés, Széchenyi u. 20,

1 fő részvételi díja : 95.000 Ft + Áfa.   

Egy cégből 2 vagy több fő jelentkezése esetén 95.000 Ft+Áfa / fő helyett 85.000 Ft+ Áfa. 

A Goodwill Group Kft. felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/005333

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!  

A jelentkezést követően küldjük a díjbekérőt, a meghívót és az összes információt a tréninggel kapcsolatban.

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Ezt a tréninget is - mint mindegyiket - cégre szabottan, "házhoz szállítva" is megtartjuk!  

A megjegyzés rovatban tüntesd fel, ha a cégre szabott programról kérsz tájékoztatót!  Akkor értelem szerint a számlázási adatokra nincs szükség, csak az elérhetőségetekre! Hamarosan fel fogjuk veletek venni a kapcsolatot, hogy tájékoztassunk!