Weboldal címe
Weboldal alcíme
Vállalkozásgyorsító Tréning
Fejléc alcím szövege

  Miről szól a Vállalkozásgyorsító Tréning?


 • Hogyan szabadíts fel akár napi 1-2 órát is néhány egyszerű , de nagyon praktikus módszer segítségével?
 • Hogyan alakíts ki egy kiemelkedően hatékony kommunikációs rendszert a cégen belül?
 • Milyen 3 fő összetevőn kell dolgoznod vezetőként az olajozottan, összehangoltan, svájci óraként működő csapat kialakításáért?
 • Mi határozza meg a terméked és szolgáltatásod valós értékét a vásárlóid számára?
 • Mitől leszel Te, mint vezető látványosan hatékonyabb a konkurenseidnél?
 • Mit tartalmazzon egy „vezetői szerszámosláda”?
 • Milyen szervezési módszereket érdemes használnod a tökéletes és hatékony szervezeti működés érdekében?
 • Hogyan alakíts ki egy jól összehangolt, egymást támogató területekre felépített vállalati struktúrát, egy igazi "cégtérképet"?
 • Mi a legfontosabb alapfeltétele egy jó mérési / ösztönzési rendszer kialakításának?
 • ​További felmerülő kérdések megbeszélésére is van lehetőség! A résztvevők a beérkező kérdéseikre a tréning során élőben, e-mailben vagy telefonon választ fognak kapni.
 • A résztvevők a tréning után e-mailben kapnak ajándékba néhány hasznos eszközt, nyomtatványt, stb. 

Sikerek, személyes tapasztalatok a Vállalkozásgyorsító tréningünkről:  

„A cég vagy szervezet mindennapi működéséhez elengedhetetlen információkat kaptunk. Az egyének – akár saját magam, akár a munkatársak - hatékonyságának növelésére nagyon jó és használható, könnyen elsajátítható megoldást kaptunk.”
- Jordánné Laufer Edit, Puchner Kastély és Reneszánsz Élménybirtok

"Számomra nagyon hasznos információk hangoztak el a programon, amiket a jövőben a cégem továbbépítésében felhasználva a siker garantált. Gábor hatalmas igazságokra nyitotta fel a szemem és rendkívül jó előadásmódjával mindig tartotta a figyelmemet. Bátran ajánlom mindenkinek, akinek gondja van a cégében szervezési szinten."
- P.T., cégtulajdonos

„Azt gondolom, minden cégvezetőnek részt kell vennie egy ilyen programon. Nekem nagyon sokat adott és sok újat tanultam nálatok. Nagyon köszönöm a lehetőséget és biztos vagyok benne, hogy még találkozunk."
- Zöld Ferenc, Mile Color Kft.  

„Először is köszönöm, hogy itt lehettem és végighallgathattam ezt a nagyszerű összeszedett előadást! Világossá vált, hogy milyen teendőim vannak, miket kell elvégeznem ahhoz, hogy a cégem fejlődni tudjon!!!.”
- Papp Gyula, Pionír Wood Kft.

„Gábor megszokott lendületével és humorával fűszerezett nagyon hasznos és bőséges információt kaptunk, ismét útravalóval. Ideje ténylegesen hozzáfogni a cég átalakításához, hogy egy jó játék keretében bevételeink növekedjenek és egy klassz csapattal a mi „Goodwill”-ünk is széles körben ismert legyen.”
- Tóthné Bartal Rita, Édes Varázs Kft.

„Nagyon érdekes volt a program, mert egy teljesen más nézőpontból voltak levezetve az általam már ismert dolgok, törvényszerűségek. Később új dolgokat, törvényszerűségeket is megismertem, illetve már ismert, de még nem értett technológiáktól is lehullt a ködfátyol, nagyon sokat segített. Nagyon jó társaság, színvonalas helyszín, széleskörű hozzáértő tudás a házigazdák részéről. Elégedett vagyok. Köszönöm! "
​-
 Vass István , Business Booster

„A tréninget nagyon hasznosnak tartottam, jól strukturált, jól szervezett, jól felépített volt. A tartalma minden egyes szava kincset ér. Biztos vagyok benne, hogy a szerzett tudással felfegyverkezve sikerül a céget újjáépíteni és az új vállalkozásokat felépíteni. A tudásanyag mellett pedig egy nagyszerű előadást és csapatot ismerhettem meg, ami külön plusz pont J
Örülök, hogy részt vehettem!”
- Képes Judit, Inflex Studio Kft.

„Új cégem elkezdéséhez rengeteg olyan információt, eszközt kaptam, amivel hatékonyan, nagy biztonsággal merem majd alkalmazni a cég folyamatos működése közben. Külön figyelmet érdemel Gábor ösztönző előadásmódja, rengeteg valós gyakorlati példával fűszerezve. Azt hiszem, ez is tanulható dolog. Nagyon jól éreztem magam, többet kaptam, mint vártam. Köszönöm a lehetőséget, másoknak is ajánlani fogom!"
- Varga Imre, Varga Csempe Kft.


Gyere, vegyél részt a programon! Hozd ki magadból és a csapatodból a legtöbbet! 

A részvétel megelégedettségi garanciavállalásunk alapján rizikómentes!
Ha nem a fenti véleményekhez hasonló tapasztalatokkal és tudással gazdagodva fejezed be a napot, vagy más ok miatt lennél elégedetlen, akkor a szolgáltatás díját jelzésed alapján visszafizetjük! 

Időpont: 2023. október.27 péntek

Időtartam: 09.00 - 18.00.

Helyszín: Airport Hotel Stáció****
                  2220 Vecsés, Széchenyi u. 20,

1 fő résztvételi díja:  95.000 Ft + Áfa.

Egy cégből 2 vagy több fő jelentkezése esetén 95.000 Ft+Áfa / fő helyett 85.000 Ft+ Áfa.

​​​Okoz nektek problémát az elhavazás, a túlterheltség, a képzetlenség, a kieső emberek pótlása  a cégetekben?
Akkor ne várjatok a kezeléssel, mert a helyzet nem fog magától javulni, ezt előre mondom!

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével! 

A jelentkezést követően küldjük a díjbekérőt, a meghívót és az összes információt a tréninggel kapcsolatban.

Ezt a tréninget is - mint mindegyiket - cégre szabottan, "házhoz szállítva" is megtartjuk! 

A megjegyzés rovatban tüntesd fel, ha a cégre szabott programról kérsz tájékoztatót!  Akkor értelem szerint a számlázási adatokra nincs szükség, csak az elérhetőségetekre! Hamarosan fel fogjuk veletek venni a kapcsolatot, hogy tájékoztassunk!

Igen, szeretnék én is részt venni a programon:

Az űrlapot sikeresen elküldted!