Weboldal címe
Weboldal alcíme
Ismerd meg tréningjeinket!
Fejléc alcím szövege

Ismerd meg tréningjeinket! 


Vállalkozásfejlesztés mesterfokon program 


Kíváncsi vagy arra, hogy a cégedben hol vannak a legnagyobb kiaknázatlan lehetőségek? Szeretnéd megtudni, hogy melyek a mai vállalkozók leggyakrabban elkövetett hibái? Érdekel, hogy cégvezetőként, vezetőtársaiddal összefogva mely tevékenységekre kell fektetnetek különösen nagy hangsúlyt, hogy kezeljétek az időhiányt és a nem megfelelő munkaerőből adódó problémákat?

Programunkon választ adunk mindezekre a kérdésekre és egy olyan megközelítésből mutatjuk be a vállalkozásotokat, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a cégetekről alkotott képeteket.

Rengeteg új ötlettel fogjátok a programot zárni, amelyeket már a következő napokban elkezdhettek megvalósítani.


A hatásos kommunikáció alapjai tréning


Bosszankodtál már amiatt, hogy nem értenek meg Téged az emberek?

Zavar, hogy sokszor a közvetlen munkatársakkal is nehezen jutsz dűlőre a másként gondolkodás miatt? Hogy másképp értelmeznek, értenek dolgokat, mint Te?

Falakba ütközöl néha, amikor egy emberrel – legyen az egy hatóság képviselője, egy ügyfél vagy egy nehéz vevő – nem találod meg a közös hangot?

Ezek a problémák mind áthidalhatóak a hatékony kommunikáció segítségével.


Vállalkozásgyorsító tréning


Szeretnéd maximálisra felpörgetni a cég fordulatszámát? Kíváncsi vagy olyan vezetői eszközökre, amelyek használatával hatékonyabbá, gyorsabbá és profibbá varázsolhatod céged működését?

Ha a céged hatékonyságát szeretnéd javítani, akkor a Vállalkozásgyorsító tréninget Neked találtuk ki. Valós esettanulmányokon és gyakorlati példákon keresztül tanítunk meg olyan módszereket, amelyek segítségével rengeteget hozzátehetsz a vállalkozás teljesítményéhez.


Az Emberi Tényező Tréning I.


Az Emberi Tényező Tréningünk középpontjába a cégek legfontosabb alkotóelemét helyezzük: az embert.

Bemutatjuk, hogy milyen eszközöket és elveket használva válaszd ki, vedd fel, tarsd meg és motiváld a munkatársaidat. Elárulom: A fizetések folyamatos emelése nem a legjobb megoldás erre. Beszélünk arról, hogyan érd el, hogy a munkatársak szívesen járjanak be a cégedbe dolgozni és ne legyen könnyű elcsábítani.

A kezedben lesz egy nagy adag olyan tudás, amellyel jobban fogod érteni és sikeresebben fogod tudni kezelni az embereket, és amellyel elkötelezetté teheted a munkavállalóidat a céged irányába.


Az Emberi Tényező Tréning II.


Ennek a tréningnek nem előfeltétele az EMBERI TÉNYEZŐ Tréning I. elvégzése. Nem azért azonos a címe, mert nem tudtunk volna kitalálni valami figyelemfelkeltő új címet.

Azért lett ez a címe, mert ezzel a tréninggel lesz sokkal kerekebb az az ismeretanyag, amelyet egy vállalkozónak, vagy emberekkel foglalkozó vezetőnek talán a legfontosabb lenne ismerni!

Nem túlzok, de nem is szépítem a dolgot:

Ennek a tréninganyagnak az ismerete nélkül az emberek sok millió forintot vagy egész vállalkozásokat bukhatnak el, kapcsolataik mehetnek tönkre és testi-lelki problémáik lehetnek.