Weboldal címe
Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
Fejléc alcím szövege

A Goodwill Group-hoz a következő telefonszámon is fordulhatsz kérdéseiddel és kéréseiddel:  +36 30 436 3689 


Szakértőink: Városi Gabriella és Makó Gábor

"Üdvözöllek, Városi Gabriella vagyok, a Goodwill Group Kft. alapító tulajdonosa. Ami igazán érdekel: Hogyan lehet valakit hozzásegíteni ahhoz, hogy sikeresebb és eredményesebb lehessen a munkájában? 

Folyamatos tanulással és 15 év gyakorlati tapasztalattal a hátam mögött elértem, hogy  partnereinkkel együttműködve a vezetésben, a vezetői kompetencia és a munkatársi motiváció növelésében, személyzetkezelési területeken látványos változást tudjak elérni. Amire szakosodtam: a tulajdonosokkal közösen kidolgozott vállalkozásműködtetési módszerek gyakorlatba ültetése, vezetők feladat-elvégeztetési képességének növelése.

Egyik specialitásom az emberi problémák, konfliktusok kezelése."

"Üdvözöllek, Makó Gábor vagyok, szervezési szakértő és a Goodwill Group Kft. társalapítója. Szakmai téren a cégszervezési és hatékonyságnövelési feladatok elvégzésére specializálódtam. Szakmai pályafutásom során több, mint 500 cég vezetőinek és munkatársainak, összességében több ezer embernek tartottam eddig tréninget. Konzultációkkal, cégre és személyre szabott szolgáltatásokkal eltöltött időm meghaladja a 15.000 órát."


Irodánk elérhetősége, ahol szívesen látunk egy finom kávéval, ill. frissítővel: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5. Fogarasi Business Center


Kerüljünk kapcsolatba! 

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Megadott adataidat bizalmasan, az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezeljük, semmilyen harmadik félnek soha nem adjuk át.

Az űrlapot sikeresen elküldted!