Weboldal címe
Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
Fejléc alcím szövege

A Goodwill Group-hoz a következő telefonszámon is fordulhatsz kérdéseiddel és kéréseiddel:  +36 30 436 3689 


Szakértőink: Városi Gabriella és Makó Gábor

"Üdvözöllek, Városi Gabriella vagyok, a Goodwill Group Kft. alapító tulajdonosa. Ami igazán érdekel: Hogyan lehet valakit hozzásegíteni ahhoz, hogy sikeresebb és eredményesebb lehessen a munkájában? 

Folyamatos tanulással és 19 év gyakorlati tapasztalattal a hátam mögött elértem, hogy  partnereinkkel együttműködve a vezetésben, a vezetői kompetencia és a munkatársi motiváció növelésében, személyzetkezelési területeken látványos változást tudjak elérni. Amire szakosodtam: a tulajdonosokkal közösen kidolgozott vállalkozásműködtetési módszerek gyakorlatba ültetése, vezetők feladat-elvégeztetési képességének növelése.

Egyik specialitásom az emberi problémák, konfliktusok kezelése."

"Üdvözöllek, Makó Gábor vagyok, szervezési szakértő és a Goodwill Group Kft. társalapítója. Szakmai téren a cégszervezési és hatékonyságnövelési feladatok elvégzésére specializálódtam. A múlt évezredben (1998-ban :) ) kezdett szakmai pályafutásom során több, mint 600 cég vezetőinek és munkatársainak, összességében több ezer embernek tartottam eddig tréninget. Konzultációkkal, cégre és személyre szabott szolgáltatásokkal eltöltött időm meghaladja a 16.000 órát."


Székhelyünk és az irodánk címe, ahol örömmel és finom kávéval, ill. frissítővel várunk: 1154 Budapest, Bercsényi Miklós utca 32.


Kerüljünk kapcsolatba! 

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Megadott adataidat bizalmasan, az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezeljük, semmilyen harmadik félnek soha nem adjuk át.

Az űrlapot sikeresen elküldted!