Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Fejléc alcím szövege

Kívánságműsor cégre szabott megoldásokkal


Mi is ez a céges kívánságműsor?

Ez egy speciális szolgáltatási ajánlat:  A megrendelő mondja meg, miről akar hallani!

Eddig kínáltak a trénerek, szakértők mondjuk egy tréninget, amiről elmondták, miért lesz jó neked, ha jelentkezel rá. 

Ha a téma olyan volt és az előadók is hitelesek voltak a számodra, akkor jelentkeztél az adott előadásra vagy megrendeltétek a cégeteknek. És még jó is lehetett a program!!!! Természetesen nekünk is vannak ilyen szolgáltatásaink. A Tréningjeink menüpont alatt láthatod is a többségét. 

De mi most rendhagyó módon megfordítjuk a dolgot!

Ti mondjátok el, mi okoz nehézséget! Mi foglalkoztat benneteket? Mire kerestek megoldást?

Ti adjátok meg a témát, amivel kapcsolatban szeretnétek gyakorlatias tippeket hallani! És mi neked és munkatársaidnak házhoz visszük erre a konkrét problémára kidolgozott 0,5 vagy 1 napos programot.

Nem akarunk becsapni: Egy 0,5 - 1 napos program nem fogja megváltani a világot.

Ahhoz több idő kell……

De a vezetőiddel közösen olyan programon vehettek részt, ami:

 • a Ti egyedi igényeitek alapján rátok van szabva
 • „házhoz megy”, tehát ki sem kell otthonról mozdulni
 • egy sor külső nézőpontot adva rávilágit az adott probléma valódi okaira
 • megoldást és utat mutat a megnevezett problémák kezeléséhez
 • elindíthat ötletelést házon belül
 • a program részeként konkrét tennivalókat, feladatokat tudtok meghatározni magatoknak
 • az egész napos változatban már a konkrét cégre szabása is elindulhat a megoldásoknak


A szolgáltatás folyamata és feltételei:

 1. A lap alján a kapcsolatfelvevő űrlapon megadod az elérhetőségeidet.
 2. Ott néhány gondolattal megírod azokat a problémá(ka)t vagy témakör(öke)t, amely(ek) a legtöbb figyelmeteket igényli és nehezen boldogultok a kezelésével.
 3. A probléma - témakör jellegét mi megvizsgáljuk, hogy van-e a tarsolyunkban elegendő tudás és eszközrendszer az adott nehézség kezeléséhez. Egyáltalán tudunk-e vele foglalkozni, vagy messze nem a mi szakterületünk. Ha nem értünk hozzá, azt is őszintén megmondjuk, mert nem akarjuk lejáratni magunkat. Esetleg tudunk ajánlani egy specialistát.
 4. A megadott elérhetőségeiteken felvesszük veletek a telefonos kapcsolatot, hogy további szükséges információkat kaphassunk.
 5. Ha azt gondoljuk, tudunk nektek egy 0,5 vagy 1 napos anyagot összeállítani a konkrét probléma kezelésére vonatkozó nézőpontokból, ötletekből, akkor ennek a programnak a megtartását felajánljuk.
 6. A résztvevők száma: max. 5 - 15 fő vezető és / vagy kulcsember
 7. Helyszín: Mi utazunk hozzátok.
 8. A szolgáltatás tartalmazza az információgyűjtést, a felkészülést, a szolgáltatási anyag összeállítását, az utazást, a program megtartását és a programmal kapcsolatos telefonos online utánkövetést.
 9. Szolgáltatás díja: 
  Attól is függ, hogy fél vagy egynapos programot kértek, illetve a székhelyünktől milyen távolságra kell utaznunk. De abban biztos lehetsz, hogy a standard árainktól kedvezőbb díjszabással fogsz találkozni! 
  Miért? Mert ezzel a bemutatkozó programmal szeretnénk neked bizonyítani, hogy vannak megoldások és lehetőségek szinte bármilyen nehézség kezelésére!

A jelentkezés nem megrendelést, csak ajánlatkérést jelent!

Ha a megtartott programot értékesnek tartjátok, de ebben vagy más témában további, rátok szabott együttműködést igényelnétek, azt külön megbeszélés keretén belül tudjuk egyeztetni.

Tiszta játékot játszunk! Ha a kapott program nem volt számotokra megfelelő színvonalú és hasznosságú, lehetőségetek van a szolgáltatás díját visszakérni garanciavállalási alapelveink szerint.

Nincs kérdés?

Akkor várjuk a problémátokat!

Töltsd ki az alábbi kapcsolatfelvevő űrlapot!

Mi pedig szállítjuk a megoldásokat!

Igen! Kérünk a kívánságunk szerint ránk szabott programra egy ajánlatot!

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Ízelítő a résztvevők tapasztalataiból:

„Nagyon jól éreztem magam, nagyon pozitív volt az előadás, és csak még jobban megerősítést nyert bennem, hogy a gondolkodásmód határoz meg bennünket és a munkánkhoz való hozzáállást. Köszönöm szépen ezt a csodálatos előadást, remek ember vagy Gábor és kívánom, hogy az életben még több sikert érj el, mert egy nagyon jó és pozitív ember vagy. Boldog Karácsonyt Kívánok!”
Lnyoroj Gréta - Székelyszerszám Kft. 

“Először vettem részt ilyen jellegű előadáson. Minden elhangzott anyag hasznos volt a számomra. Úgy gondolom, hogy ha be tudom építeni a mindennapi munkámba, ezáltal fejleszteni magam és a kollégáimat.”
Szabics Jenő - Terra-Coop Kft. ​​