Weboldal címe
Weboldal alcíme
Ismerd meg tréningjeinket!
Fejléc alcím szövege

Ismerd meg tréningjeinket! 


Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon Program 


Kíváncsi vagy arra, hogy a cégedben hol vannak a legnagyobb kiaknázatlan lehetőségek? Szeretnéd megtudni, hogy melyek a mai vállalkozók leggyakrabban elkövetett hibái? Érdekel, hogy cégvezetőként  és vezetőtársaiddal összefogva mely tevékenységekre kell fektetnetek különösen nagy hangsúlyt, hogy kezeljétek az időhiányt és a nem megfelelő munkaerőből adódó problémákat?

Programunkon választ adunk mindezekre a kérdésekre és egy olyan megközelítésből mutatjuk be a vállalkozásotokat, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a cégetekről alkotott képeteket.

Rengeteg új ötlettel fogjátok a programot zárni, amelyeket már a következő napokban elkezdhettek megvalósítani.


Tedd jobbá  a céges kommunikációdat! 


Bosszankodtál már amiatt, hogy nem értenek meg Téged az emberek?

Zavar, hogy sokszor a közvetlen munkatársakkal is nehezen jutsz dűlőre a másként gondolkodás miatt? Hogy másképp értelmeznek, értenek dolgokat, mint Te?

Falakba ütközöl néha, amikor egy emberrel – legyen az egy hatóság képviselője, egy ügyfél vagy egy nehéz vevő – nem találod meg a közös hangot?

Ezek a problémák mind áthidalhatóak a hatékony kommunikáció segítségével.


Vállalkozásgyorsító tréning


Szeretnéd maximálisra felpörgetni céged fordulatszámát? Kíváncsi vagy olyan vállalkozói eszközökre, amelyek használatával hatékonyabbá, gyorsabbá és profibbá varázsolhatod céged működését?

Ha a céged hatékonyságát szeretnéd javítani, akkor a Vállalkozásgyorsító tréninget Neked találtuk ki. Valós esettanulmányokon és gyakorlati példákon keresztül tanítunk meg olyan módszereket, amelyek segítségével rengeteget hozzátehetsz céged teljesítményéhez.


Az Emberi Tényező Tréning I.


Az Emberi Tényező Tréningünk középpontjába a cégek legfontosabb alkotóelemét helyezzük: az embert.

Bemutatjuk, hogy milyen eszközöket és elveket használva válaszd ki, vedd fel, tarsd meg és motiváld a munkatársaidat. Elárulom: A fizetések folyamatos emelése nem a legjobb megoldás erre. Beszélünk arról, hogyan érd el, hogy a munkatársak szívesen járjanak be a cégedbe dolgozni és ne legyen könnyű elcsábítani.

A kezedben lesz egy nagy adag olyan tudás, amellyel jobban fogod érteni és sikeresebben fogod tudni kezelni az embereket, és amellyel elkötelezetté teheted a munkavállalóidat a céged irányába.


Az Emberi Tényező Tréning II.


Ennek a tréningnek nem előfeltétele az EMBERI TÉNYEZŐ Tréning I. elvégzése. Nem azért azonos a címe, mert nem tudtunk volna kitalálni valami figyelemfelkeltő új címet.

Azért lett ez a címe, mert ezzel a tréninggel lesz sokkal kerekebb az az ismeretanyag, amelyet egy vállalkozónak, vagy emberekkel foglalkozó vezetőnek talán a legfontosabb lenne ismerni!

Nem túlzok, de nem is szépítem a dolgot:

Ennek a tréninganyagnak az ismerete nélkül az emberek sok millió forintot vagy egész vállalkozásokat bukhatnak el, kapcsolataik mehetnek tönkre és testi-lelki problémáik lehetnek.