Weboldal címe
Weboldal alcíme
Ismerd meg tréningjeinket!
Fejléc alcím szövege

Ismerd meg tréningjeinket! 


Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon 


Kíváncsi vagy arra, hogy a cégedben hol vannak a legnagyobb lehetőségek? Szeretnéd megtudni, hogy melyek a mai vállalkozók leggyakrabban elkövetett hibái? Érdekel, hogy cégvezetőként melyt tevékenységekre kell fektetned különösen nagy hangsúlyt, hogy kezeld az időhiányt és a nem megfelelő munkaerőből adódó problémákat?

Programunkon választ adunk mindezekre a kérdésekre és egy olyan megközelítésből mutatjuk be a vállalkozásodat, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a cégedről alkotott képedet.

Rengeteg új ötlettel fogsz hazamenni, amelyeket már a következő napokban megvalósíthatsz.


Tedd jobbá  a céges kommunikációdat! 


Bosszankodtál már amiatt, hogy nem értenek meg Téged az emberek?

Zavar, hogy sokszor a közvetlen munkatársakkal is nehezen jutsz dűlőre a másként gondolkodás miatt? Hogy másképp értelmeznek, értenek dolgokat, mint Te?

Falakba ütközöl néha, amikor egy emberrel – legyen az egy hatóság képviselője, egy ügyfél vagy egy nehéz vevő – nem találod meg a közös hangot?

Ezek a problémák mind áthidalhatóak a hatékony kommunikáció segítségével.


Vállalkozásgyorsító


Szeretnéd maximálisra felpörgetni céged fordulatszámát? Kíváncsi vagy olyan vállalkozói eszközökre, amelyek használatával hatékonyabbá, gyorsabbá és profibbá varázsolhatod céged működését?

Ha a céged hatékonyságát szeretnéd javítani, akkor a Vállalkozásgyorsító tréninget Neked találtuk ki. Valós esettanulmányokon és gyakorlati példákon keresztül tanítunk meg olyan módszereket, amelyek segítségével rengeteget hozzátehetsz céged teljesítményéhez.


Az Emberi Tényező 


Az Emberi Tényező Tréningünk középpontjába a cégek legfontosabb alkotóelemét helyezzük: az embert.

Bemutatjuk, hogy milyen eszközöket és elveket használva válaszd ki, vedd fel, tarsd meg és motiváld a munkatársaidat. Elárulom: A fizetések folyamatos emelése nem a legjobb megoldás erre. Beszélünk arról, hogyan érd el, hogy a munkatársak szívesen járjanak be a cégedbe dolgozni és ne legyen könnyű elcsábítani.

A kezedben lesz egy nagy adag olyan tudás, amellyel jobban fogod érteni és sikeresebben fogod tudni kezelni az embereket, és amellyel elkötelezetté teheted a munkavállalóidat a céged irányába.