Weboldal címe
Weboldal alcíme
Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon Tréning
Fejléc alcím szövege

Hatásos kommunikáció alapjai tréning


Nehéz lenne vitatni, hogy az életben való boldogulás, a kiváló emberi kapcsolatok alapja a kommunikáció!

Nem csak egy összetevő, hanem az egyik LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐ a sikeresség nézőpontjából.

Nézz körül a világban! Azok az emberek, akik igazán jól kommunikálnak, eredményesebbek tudnak lenni és jobb emberi kapcsolatokat tudnak működtetni. Mert nem elég jó szándékkal, jó célért, jó termékkel, szolgáltatással rendelkezni, ezt csak a kommunikáció kiváló szintű működtetésével lehet megfelelően érvényesíteni.

Hogyan tudod magad megértetni, Te hogyan tudod megérteni mások gondolatait, és ebből hogyan lehet egy jó közös egyetértést elérni, hogyan teremts bizalmat, szimpátiát, – nos, ez az a tudás, amelyet az élet minden területén lehet alkalmazni.

Nem csak az üzleti területen! Hanem a mindennapi életben is!

Lehet, hogy a kommunikációs készség is olyan dolog, amihez valakinek született tehetsége van. De ez tanulható, fejleszthető! Nem kell a „Kommunikáció Mozartjának” lenni ahhoz, hogy valaki sikeresebbé váljon ezen a területen.Ezt a HATÁSOS KOMMUNIKÁCIÓ ALAPJAI tréninggel be fogjuk neked bizonyítani! 


Ezen a tréningen a kommunikációnak olyan alapvető fontosságú összetevőit vesszük végig, ami nélkül nem lehet sikeres az ember ezen a területen!

  • Megtanuljuk, melyek a kulcsösszetevői a sikeres kommunikációnak.
  • Elemeire bontjuk ezeket az összetevőket és alaposan megvizsgáljuk, hogy a lehető legalaposabb megértésünk legyen ezen tényezők szerepéről és hatásáról.
  • Megbeszéljük, hogy tudsz megértést és egyetértést elérni szinte bárkivel.
  • Résztvevőként nem csak elméletben hallasz róla, hanem ki is fogsz próbálni olyan módszereket, amely sokkal tudatosabbá és sikeresebbé tud tenni téged a kommunikációdban!
  • Olyan páros gyakorlatokat végzünk majd, amiben szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy még soha nem hallottál róluk és épp ezért még nem is csináltad.
  • ​A résztvevők tapasztalata alapján a program nem csak nagyon hasznos, gyakorlatias, hanem nagyon szórakoztató is!  

​Egy érdekes kalandra hívunk téged ezzel a tréninggel.

Itt nem fogsz szónoklattant, vagy prezentációs technikákat kapni. Nem arról fog szólni, hogyan állj ki előadást tartani néhány, vagy akár több száz ember elé. Bár ezek is jó témák.

Itt azokat a meghatározó fontosságú alapokat vesszük végig, amire bármilyen helyzetben lehet építkezned. 

Ezt a tudást már az előadásról eltávozva, az első emberrel szóba állva is tudod hasznosítani!


A program korábbi résztvevői mondták:

“Nagyon tetszett a gyakorlati tréning alkalmazása, a helyzetgyakorlatok és a szerepjáték. Szem előtt fogom tartani, hogy a siker kulcsa a szándék! Fontos a dicséret és elismerés. Munkám során fontos a felsővezetők közti kommunikáció segítése, ehhez kaptam sok hasznos tanácsot, információt, amit alkalmazni fogok pl: kommunikációban csatoljunk vissza."
Wágner Rita Vezető - Grabarics Kft. 

“Számomra ez a képzés nagyon sokat adott, segített felismerni a hibáimat. Nagyon sokat segített a kommunikációm fejlesztésében, tökéletesítésben. Hálásan köszönöm, hogy itt lehettem.” 
Fazekas Ferenc -E.V

“Fantasztikus volt a képzés, az előadó (Gábor) felkészült és naprakész elméleti és gyakorlati tudással látott el bennünket. Fogunk mi még találkozni.”
Sipos Csaba Tulajdonos - Mcsrcar Kft.

“Nagyon hasznos volt a képzés. Érzem, hogy sokkal jobb lett a kommunikációm. Mindenkinek ajánlom Gábort.”
Majer Gábor Tulajdonos –  Majer Corporation

“Kényelmes, de mégis precíz, céltudatos és rendkívül hasznos kommunikációs tréningen vettünk részt feleségemmel. A megszerzett tudás a családi és a vállalkozási életünkben nélkülözhetetlen. Már hazafelé az autóban másképp fogunk beszélgetni. Őszintén köszönöm a lehetőséget.”
Böcker Tivadar Tulajdonos - Transroad Kft. 

“A mai előadás nagyon hasznosnak és szemfelnyítónak tartom. Bár úgy éreztem eddig, hogy megfelelően kommunikálok az ügyfeleimmel, de most sikerült szembesülni a hibáimmal és reményeim szerint ezután még jobban tudom majd a problémás ügyeket lezárni, akár ügyfelekkel, akár a családban. Mindent nagyon köszönök!”
Batta Ágnes -Transroad Kft. 

“Nagyon jól felépített oktatás, a beépített interaktív feladatok a gyakorlatban mélyítik el az átadott tudást. Közvetlen, nyitott légkör jellemzi. Állandó figyelmet tart fenn az egész nap folyamán, mert érdekes és sok interakcióval dolgozik az előadó. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mert biztosan jól fogja érezni magát itt, és észrevétlenül bővül közben a tudása.”
 Jónás-Szabó Andrea - Plexi Team Bt. 

“Szuper volt a program, a csapat, az együtt végzett gyakorlatok. Nagyon jól éreztem magam. Amit gyakorolni szeretnék, az az, hogy megtaláljam az emberekben azt amitől szerethető, amitől szimpatikus. A másik pedig a nyugtázás, amit erősítenem kell. Köszönöm a mai napot!”
Simon Andrea – Harmo Kft.


Vegyél részt az alábbi időpontban vagy igényeljétek cégre szabottan !

A következő HATÁSOS KOMMUNIKÁCIÓ ALAPJAI tréning adatai:

​​Következő időpont:  2024.október 16. 

Időtartam: 9.00-18.00

Helyszín: Airport Hotel Stáció ****
                  2220 Vecsés, Széchényi u. 20

​1 fő részvételi díja : 95.000 Ft + Áfa.   

Egy cégből 2 vagy több fő jelentkezése esetén 95.000 Ft+Áfa / fő helyett 85.000 Ft+ Áfa. 

TÖLTSD KI AZ ALÁBBI JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT!

A jelentkezési űrlap adatai alapján küldjük a program díjbekérőjét és a meghívót a további részletes információkkal.

(Ha a cégre szabott program érdekel, akkor kérlek jelezd ezt az "Üzenet:"-ben! Felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a lehetőségeket!)

A Goodwill Group Kft. felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/005333

Igen, jelentkezem a Hatásos kommunikáció alapjai tréningre! 

A regisztrációdat sikeresen elküldted!