Weboldal címe
Weboldal alcíme
Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon Tréning
Fejléc alcím szövege

Hogyan szervezd meg magas szinten a céged működését és növeld meg sok millióval az eredményességét?

Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon Program


Te a CÉGEDEN vagy a CÉGEDBEN dolgozol?

Banálisnak tűnhet a kérdés, de gondolj csak bele: Vezetőként mennyi időt foglalkozol a cégben operatív, akár végrehajtói szinten levő, mindennapi feladatokkal? És ezzel szemben mennyi időt fordítasz a tervezésre, a céged fejlesztésére, a stratégiai feladatokra?

Egyszerűen mondva: Tüzet oltasz vagy jövőt építesz?

Ha többet foglalkozol a stratégiai teendőkkel, mint a napi ügyes-bajos dolgokkal, akkor gratulálok: 21 éves tréner és tanácsadói tapasztalatom alapján benne vagy a magyar cégvezetők felső 1%-ban!

Ha viszont még nem a céged jövőjének a megteremtésével és a cégépítéssel töltesz több időt, akkor erősítened kell ezen a területen. Ebben pedig a Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon Programunk nagy segítségedre lesz!


Nehéz azt a szekrényt eltolni, amiben benne ülsz! 

A program során kiemelünk Téged a mindennapi darálóból és egy sor külső nézőpontból kezdjük el vizsgálni a cégedet!

 • Megnézzük, hogy miért az operatív feladatok emésztik fel az időd nagyobbik részét.
 • Megnézzük azt is, hogy hol vannak azok a lyukak a cégedben, ahol esetenként sokmillió forint is kifolyhat a rendszerből.
 • És nem utolsó sorban megnézzük, hogy mit tehetsz mindezek kezeléseként!

 Pontosan miről lesz szó és mit várhatsz a programtól?

 • Szempontokat ahhoz, hogy vezetőként milyen tevékenységgel tudsz a legtöbbet tenni a cégedért. Azt is megnézzük, hogy sok vezető miért nem ezt csinálja!
 • A képzett munkaerőhiány és a motiválatlanság kezelésére ötleteket.
 • Választ a vezetői elhavazottság okaira és azok kezelésére.
 • Gyakorlatias útmutatót arról, hogy a profit érdekében mire helyezz kiemelt hangsúlyt.​
 • Többféle szempontlistát, hogy objektíven tudd értékelni a saját vállalkozásod.​
 • Konkrét üzleti példák tucatjait, hogyan csinálták mások.
 • Nem elméleti filozófiákat, hanem a gyakorlati alkalmazásra vonatkozó tapasztalatokat.
 • Jó hangulatot, pörgős tempót, épeszű, hozzád hasonló nyitott vállalkozók társaságát.
 • Interaktív módon, sok egyeztető kérdéssel, eszmecserével megtartott előadást, hogy a jelenlévők nem menjenek haza megválaszolatlan kérdéssel a fejükben.

A program korábbi résztvevői mondták

"Gábor a bérgyilkos. Higgadt, profi, tudja, mit csinál. Kíméletlenül. A muníciója a céged "hiányossága", szóval kőkemény golyóáradat repül feléd előadása alatt. Fáj a felismerés, hogy milyen triviális, eddig viszont mégsem csináltam. 
Hogy miért? Nem a lustaság, vagy a tudatlanság, sokkal inkább szemlélet. Vezetők a dobozban. Körbe néztem és ezt láttam. Csupa sikeres cégvezető, akikre ráfért ez a lelkifröccs, ez az egyenes tükör, hogy magukba nézve percről percre tudatára ébredjenek nehézségeik forrásának.
Remekül felépített prezentáció, mely segít struktúrába tenni a céged. A rendszerszemlélet a kulcsa. Van, akinek gyógyszer és van, akinek vitamin. Nem kell mindennel egyetérteni, nem kell mindent elhinni. Ez egy nézőpont, ez egy segítség. Felhívja a figyelmet arra, mit nem látsz a dobozból. Kell hozzá némi alázat, hogy elismerd, ha a dobozban vagy.
Ez kicsit fáj, viszont megéri."
  
Szetlák Tamás igazgató, Atlasz Diákszövetkezet

„Érdekes, színes, jól összeszedett és figyelemfelkeltő előadás volt, használható és gyakorlatias ötletekkel. Betekintést kaptunk olyan rendszerekbe, melyek valóban eszközöket nyújtanak a hatékony vállalkozásfejlesztésbe, működtetésébe. A folyamatos tanulás, képzés segít a meglévő tudás szinten tartása mellett a felmerülő problémák hatékony kezelésében. A változó világ és körülmények gyors és rugalmas reagálást indokolnak a sikeres vállalkozásoknál.” 
Kerekes Csilla, Kiromed Kft.


Gyere, vegyél részt a programon!

Frissítőkkel várunk! 

Időpont: jelenleg nincs kijelölt időpont

Időtartam: 9.00 - 13.30. 

Helyszín: jelenleg nincs kijelölt helyszín

Résztvételi díj: 14.900 Ft + áfa / fő

Érdemes vezetőtárssal együtt érkezni, mert utána közösen könnyebb lesz majd az itt elhangzott ötleteket a cégetekbe bevezetni!

Ezt a programot is - mint mindegyiket - cégre szabottan, "házhoz szállítva" is megtartjuk!  Így a cégvezetés vagy akár a teljes csapat egy  közös nézőpontból kiindulva láthat neki az ötletek megvalósításának!

Érdeklődj az elérhetőségeink valamelyikén!

Igen, szeretnék én is részt venni a programon: 

Az űrlapot sikeresen elküldted!