Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Fejléc alcím szövege

Cégre szabott speciális szolgáltatásaink 


céganalízis

vezetői kontroll és kompetencia fejlesztése

tulajdonos / ügyvezető tehermentesítése, vezetőváltás támogatása

személyzetkezelés és irányítás fejlesztése

egyéni és csoportos hatékonyságnövelés, időgazdálkodás

munkahelyi összhang megteremtése és erősítése

mérési, ösztönzési rendszerek kidolgozása

kommunikációs készségek fejlesztése

Igen, szeretnék bővebb információt!

Az űrlapot sikeresen elküldted!

CÉLKITŰZÉS ÉS MEGVALÓSÍTÁS A GYAKORLATBAN

Van egy olyan cégvezetési eszköz, amely a tapasztalataink alapján nagyon hiányzik a vállalkozók „menedzsment szerszámkészletéből”.

Pedig ez a vezetői tudás alapvető fontosságú minden vállalkozás számára, akár kicsik, akár nagyok!  

Enélkül sok jónak tűnő ötlet elpocsékolódik és a remek célok is elhomályosulnak, elérhetetlenné válnak.

Viszont ezt az eszközt használva a tervezettnél rövidebb idő alatt, sokkal magabiztosabban érhetjük el a célkitűzéseinket.​​

Ennek a zseniális eszköznek adminisztratív skála a neve. Itt most nem megyek bele mélyebben az elemzésébe. Elég, ha azt tudjuk róla, hogy az adminisztráció szó gyakorlatilag egy csoport teljes körű vezetését, irányítását, szervezését jelenti azzal a szándékkal, hogy elérjék az adott csoport kitűzött céljait. A skála pedig arra utal az elnevezésben, hogy vannak fokozatai, különböző lépcsői ennek a célmegvalósításnak, amelyet érdemes ismerni és lépésről lépésre haladni rajta. Tehát ez nem más, mint egy célmegvalósító eszközrendszer!

Mire kapsz válaszokat, min fogsz dolgozni az CÉLKITŰZÉS ÉS MEGVALÓSÍTÁS A GYAKORLATBAN című workshop-on?

  • Megismered a célok kitűzésének és megvalósításának módszertanát.
  • Megtanulod, hogyan bontsd le megemészthető, reális, gyakorlatias lépésekre úgy a célokhoz vezető utat, hogy teljesen megvalósíthatók legyenek. 
  • Megnézzük, hogyan ellenőrizd azt, hogy mindenre gondoltál-e a tervezés során.
  • Felállítasz egy eszközrendszert, amivel végig tudsz kontrollálni bármilyen folyamatot.
  • ÉS A LÉNYEG: Azon a célon, üzleti ötleten, vagy probléma kezelésén fogsz dolgozni két napon keresztül, ami most a leginkább foglalkoztat téged a vállalkozásodban.

Ízelítő a résztvevők tapasztalataiból:

„Választ kaptam minden engem emésztő problémára a cégvezetéssel kapcsolatban. A 2 nap egy csodálatos utazás volt és hatékonyságnövelő, motiváló és munkára serkentő. Abszolút segít, hogy elérjem a vágyaimat és megteremtse a napi szervezettséget és benyomást. Mindenkinek csak ajánlani tudom kötelező receptként Gabit és Gábort!” - Képes Judit HR vezető, INFLEX STUDIO


„...rengeteg energiám szabadult fel. Végre tisztán látom, hogy mit szeretnék. Pontosan tudom, mit kell tennem azért, hogy álmaim megvalósuljanak. Szívből ajánlom azt a képzést mindenkinek, aki igazán nyomot szeretne hagyni az univerzumban.” - Nyárádiné dr J. Imola, Ideal Dental Esthetic Kft.


„A célalkotáshoz, tervezéshez egy működtethető módszert kaptam. Ráadásul az eszközrendszer kidobja magából a sorrendiséget is. Zseniális felépítmény! Köszönettel!” - Ráczné Tölli Valéria, Asparagus Kft.


„A mai nap legnagyobb felismerése, hogy rendszerbe foglalt tervezési segédletet kaptam 2008 céljainak elkészítéséhez, megvalósításához.” - Nyárády István, APC Smart Kft.


​„A legtöbb embernek vannak céljai – hiszen élnek. A gond csak az, hogy azok sok esetben nem tudatosak. Ha az embernek szerencséje van, akkor egy-egy nap elteltével jóleső égéssel fekszik le, mert véletlenül a „rejtett” céljai felé haladt. Aztán vannak napok – és sajnos ebből van több – amikor önmaga számára is érthetetlen okból nyűgös, hisztis, duli-fuli. Eltöltve veletek két napot rájöttem/rávilágítottatok, hogy miként lehetnek tudatosan jó napjaim.” - V.CS. ügyvezető


„Rendkívül hasznos volt számomra a program. Végre megfogalmazódtak azok a dolgok, amik eddig egyértelműnek tűntek – de most konkrét feladatokká, tervekké, célokká váltak. Igaz, hogy el kell kicsit távolodni a mindennapi rutintól, ki kell szakadni a megszokásokból, kikapcsolni a telefont, és dolgozni olyan feladatokon, ami fontos, elősegíti, megalapozza a fejlődést. Rá kell szánni az időt, nincs mese. Köszönöm! Ez a két nap erre remek alkalom volt, sokat haladtunk, sokszorosan fog megtérülni a befektetett idő és energia. És csodák csodája, két nap alatt sem dőlt össze a cég nélkülünk.” - H.T. operatív vezető


”...A valódi miértek megkereséséhez is kaptam jó ötletet: amikor úgy érzed, hogy ’ha ezt megcsinálom, marha jó érzés lesz!” - Markovich Béla, Mapei Kft.


Vegyél részt a programon és oszd meg velünk Te is a sikereidet! 

Résztvételi díj: 247 ezer Ft + áfa / cég*

* Egy cégből két fő résztvétele lehetséges. Amennyiben egy adott cégtől kettőnél többen kívánnak érkezni, egyeztetés céljából külön keressenek minket. Elsődleges célunk, hogy teljesen a cégedre szabott célmegvalósító programmal távozzatok a 2. nap végén!

Helyszín: nincs kijelölve helyszín

Időpont: jelenleg nincs kijelölve  (2 nap) 

Időtartam: 9.00 - 18.00.

Igen, szeretnék én is részt venni a programon: 

Az űrlapot sikeresen elküldted!