Weboldal címe
Weboldal alcíme
Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon Tréning
Fejléc alcím szövege

Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon


Mit várhatsz résztvevőként a programtól?

  • Szempontokat ahhoz, hogy vezetőként milyen tevékenységgel tudsz a legtöbbet tenni a cégedért. Azt is megnézzük, hogy sok vezető miért nem ezt csinálja!
  • Választ a vezetői elhavazottság okaira és kezelésére
  • Gyakorlatias útmutatót arról, hogy a profit érdekében mire helyezz kiemelt hangsúlyt.​
  • Többféle szempontlistát, hogy objektíven tudd értékelni a saját vállalkozásod.​
  • A képzett munkaerőhiány és a motiválatlanság kezelésére ötletek.
  • Konkrét üzleti példákat, hogyan csinálták mások.
  • Nem elméleti filozófiákat, hanem a gyakorlati alkalmazásra vonatkozó tapasztalatokat.
  • Jó hangulatot, pörgős tempót, épeszű, hozzád hasonló nyitott vállalkozók társaságát.
  • Interaktív módon, sok egyeztető kérdéssel, eszmecserével megtartott előadást, hogy a jelenlévők nem menjenek haza megválaszolatlan kérdéssel a fejükben.

Sikerek, személyes tapasztalatok a Vállalkozásfejlesztés Mesterfokon tréningünkről: 

„Felelevenítette azokat a használható cégvezetési módszereket, lehetőségeket, amelyeket alapvetően a cégvezetőknek ismerniük kell, de nem tudják rendszerben alkalmazni. Használni fogom a 13 pontos vezetői listát.”
- Kovács László, Synergic Kft.„Célkitűzésemet, a tapasztalatszerzést elérte a program. Gábor személyében egy roppant felkészült, szuggesztív személyiséget ismerhettem meg.”
- Monostori János, Memfo Kft.„Kedves Gábor!
Zoltán kérésére az alábbi tárgyban írok Neked. Az általad tartott tréning nagyszerű volt, alvállalkozóinktól csak pozitív visszajelzést kaptunk. A jövőben mindenképpen keresni fogunk Téged, ha tréninget szeretnénk tartatni alvállalkozóink, vagy belső kollégáink számára.”
Szitás Anita ügyvezetői asszisztens - Lipóti Pékség„Gábor megerősítette bennem, hogy az ADMIN oldalt fejleszteni kell. Célratörő, jól felépített előadás volt.”
- Korbély György, Napcsillag Kft. (Euro Family üzlethálózat)„Fontosnak tartom, hogy a cégvezető folyamatosan fejlődjön és fejlessze a cégét is. Ehhez kaptam ma egy iránymutatást és segítséget, amellyel a hatékonyságunkat tudom növelni. A további programok is érdekelnek, köszönöm a mai előadást.”
- Schuler Zoltán, Telcomore Kft. 


„Nagyon tetszett és kimondottan hasznos tudást kaptam ebben a szűk 4 órában is. Ha már csak a töredékét át tudom ültetni a gyakorlatban a cégembe és a saját életembe, akkor biztosan mérhető eredményeket fog hozni.” - Kővári Viktor ügyvezető, Laptopszaki Kft.


„A témát teljes egészében átfogó, érdekes, gondolatébresztő, mozgalmas előadást hallottam. Olyan felismeréseket találtam, amik teljesen kézenfekvőek, de nem vesszük elég komolyan. Jó gondolatok ébredtek ennek kapcsán. Köszönöm!” - Tóthné Molnár Erzsébet, Pánczél Kft."Gábor a bérgyilkos. Higgadt, profi, tudja, mit csinál. Kíméletlenül. A muníciója a céged "hiányossága", szóval kőkemény golyóáradat repül feléd előadása alatt. Fáj a felismerés, hogy milyen triviális, eddig viszont mégsem csináltam.
Hogy miért? Nem a lustaság, vagy a tudatlanság, sokkal inkább szemlélet. Vezetők a dobozban. Körbe néztem és ezt láttam. Csupa sikeres cégvezető, akikre ráfért ez a lelkifröccs, ez az egyenes tükör, hogy magukba nézve percről percre tudatára ébredjenek nehézségeik forrásának.
Remekül felépített prezentáció, mely segít struktúrába tenni a céged. A rendszerszemlélet a kulcsa. Van, akinek gyógyszer és van, akinek vitamin. Nem kell mindennel egyetérteni, nem kell mindent elhinni. Ez egy nézőpont, ez egy segítség. Felhívja a figyelmet arra, mit nem látsz a dobozból. Kell hozzá némi alázat, hogy elismerd, ha a dobozban vagy.
Ez kicsit fáj, viszont megéri."
- Szetlák Tamás igazgató, Atlasz Diákszövetkezet„Nagyon hasznosan eltöltött pénteki délelőtt. Szeretem azokat a cégeket, amelyek más cég sikeréért dolgoznak.” 
- Horváth Pál, IHP Kft.


„Összefoglalta számomra a jó cégműködés kialakításához szükséges alapelveket. Kellően részletes iránymutatást kaptam annak „kialakításához”! Az elején megfogalmazott célom az volt, hogy szeretnék nem „elveszni” a részletekben a munkavégzés során. Úgy gondolom, hogy a kapott Házi Feladat pont azt a célt szolgálja, hogy javítsak ezen. A tréning elérte célját!” - Sira Katalin, Public Sector Tanácsadó Kft.


„Érdekes, színes, jól összeszedett és figyelemfelkeltő előadás volt, használható és gyakorlatias ötletekkel. Betekintést kaptunk olyan rendszerekbe, melyek valóban eszközöket nyújtanak a hatékony vállalkozásfejlesztésbe, működtetésébe. A folyamatos tanulás, képzés segít a meglévő tudás szinten tartása mellett a felmerülő problémák hatékony kezelésében. A változó világ és körülmények gyors és rugalmas reagálást indokolnak a sikeres vállalkozásoknál.”
- Kerekes Csilla, Kiromed Kft.


Gyere, vegyél részt a programon és oszd meg velünk Te is a sikereidet! 

Frissítőkkel várunk!

Időtartam: 9.00 - 13.30. 

Résztvételi díj: 13.900 Ft + áfa / fő

Helyszín: jelenleg nincs kijelölt helyszín

Időpont: Jelenleg nincs kijelölt időpont.

Ezt a tréninget is - mint mindegyiket - cégre szabottan, "házhoz szállítva" is megtartjuk!

Érdeklődj az elérhetőségeinket!

Igen, szeretnék én is részt venni a programon: 

Az űrlapot sikeresen elküldted!