Weboldal címe
Weboldal alcíme
Emberi Tényező Tréning
Fejléc alcím szövege

Emberi Tényező Tréning 

A megfelelő válasz az alábbi kérdésekre:


  • Kizárni nem tudod. De hogyan csökkents nagy mértékben az esélyét annak, hogy a konkurencia elcsábítsa az embereidet?
  • Hogyan értesd meg a leghatékonyabban magadat másokkal és kezeld a kommunikáció eszközével a nehéz helyzeteket is?
  • Hogyan válaszd ki a jó embereket és miként állítsd őket termelésbe a lehető leggyorsabban?
  • Amit mindenki tud elméletben, de kevesen alkalmaznak a gyakorlatban: Mi a munkatársak és az ügyfelek megszerzésének és megtartásának egyik legzseniálisabb módszere?
  • Milyen módon növeld meg a munkatársak felelősségvállalási szintjét, amivel még ők is nagyon jól érzik magukat?
  • Hogyan alkalmazd a motiváció pofonegyszerű, de kulcsfontosságú alapelveit? Hogyan rakj össze egy igazságos ösztönzési rendszert?
  • Mi az a varázseszköz, aminek a segítségével még egy NAV ellenőrt is kezelni lehet?
  • Veszítettél már el egy jó embert? Csalódtál már valakiben, akitől egészen mást vártál? Megmutatjuk az okát és a hasonló esetek megelőzését! Ezzel a tudással néhány mondata alapján tudni fogod, hogy "hol tart" az illető munkatárs hogyan mentsd meg!
  • Hogyan állítsd át magadat és az embereidet „problémamegoldó üzemmódba”?​


Mindezt nem egy száraz, monoton programon, hanem egy lendületes, unalommentes, kérdezési lehetőségekkel tarkított tréningen kapod meg!


Sikerek, személyes tapasztalatok az Emberi Tényező tréningünkről:

„Mai nap nagyon hasznos volt, Gábornak köszönhetően másképpen látom az emberek viselkedését. Mai napon szerzett elméleti anyagot nagy örömmel fogom alkalmazni.”
- Tomasóczki Tibor, Termika Kft.

„Nagyon tanulságos és hasznos volt a mai nap. A kommunikáció fontosságát ismét megerősítették a hallottak. Az emberi tényező sokoldalú jelentősége, gyakorlatban is használható, munkát eredményesebbé tevő szempontok ismerete biztosan eredményesebbé teszi jövőbeli munkánkat.”
- Szarvas Pál, Terra Coop Kft.

 „Tetszett, hogy nem bonyolult, általában mindenki számára ismert, vagy legalábbis megfigyelt, tapasztalt, de nem alkalmazott törvényszerűségeket ismertem meg összeszedett és szervezett módon. Azt gondolom, hogy a siker egyik kulcsa, hogy ezeket az emberi működés törvényszerűségeit tudatosan alkalmazom a kollégáim és ügyfeleim felé. Ebben mindenképpen sokat kaptam, köszönöm.”
- Dr. Varga Péter, Caliper Kft.

„Hálás köszönet a sok gondolatért, amivel a saját életünket és környezetünket építhetjük. Segítségetekkel tudatosult, hogy 100%-osan kell felelősséget vállalnunk egyéni és csoportos tetteinkért, és ez a felelősség nem teher, hanem egy kiváló lehetőség céljaink elérésére. A tudatosság és a kommunikáció a sikerünk és kapcsolatainkhoz vezető út. Szeretnék még több gyakorlati tanácsot speciálisan ránk vonatkozóan.”
- Tóthné Bartal Rita, Édes Varázs Kft.

„A tanultakat, már az előadás alatt hasznosítottam, családi, céges téren egyaránt. Több teendőt is megfogalmaztam a füzetem hátulján. Megváltoztatott jó értelemben, a gyerekeimhez, a cégemhez és az alkalmazottaimhoz való viszonyomban is.”
- Demmiány Lajos, Blender, Wood Kft tulajdonosa

„Ez az előadás rádöbbentett arra, hogy milyen fontos a jó kommunikáció és, hogy az élet minden területén lehet az itt tanultakat alkalmazni. Mindenképp szeretném ennek hasznát venni épp ezért próbálom majd ezeket beépíteni az életembe.” 
- K. T., Mould Kft.


Gyere, vegyél részt a programon és Te is építsd fel a szupercsapatodat! 

Frissítőkkel, a jegyzeteléshez szükséges felszereléssel várunk!

Résztvételi díj: 58.000 Ft + áfa / fő  alapáron.

De van egy  évzáró akciós ajánlatunk erre a programra!

Az év utolsó, Debrecenben megrendezésre kerülő tréningjére :

Egy fő 52.000 Ft + Áfa.

2 fő részvételétől 48.000 Ft+Áfa / fő.

Helyszín: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.  Regispan Kft előadóterme

Időpont: 2018. december 05.

Időtartam: 9.00 - 18.00.

Jelen pillanatban okoz neked problémát az EMBERI TÉNYEZŐ a cégetekben? Akkor ne várj a kezeléssel, mert a helyzet nem fog javulni, ezt előre mondom!

jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!


Igen, szeretnék én is részt venni a programon:

Az űrlapot sikeresen elküldted!